Pagersystem / internkommunikasjon system

Pagersystem

I utelivsbransjen er det hektiske tider og timer. Kommunikasjon mellom de ansatte er essensiell for at det hele skal kunne avvikles sikkert og med god kvalitet. Med avstand, støy og mye mennesker er et pagersystem et enkelt og genialt system for kommunikasjon.

Kommunikasjon når man trenger det

Gjennom bruk av pagersystemet kan man enkelt kommunisere til tross for avstand og høyt støynivå. Dersom det oppstår et behov i baren for at ordensvakter skal komme, er det bare å bruke pageren. Da får ordensvakten beskjed gjennom varsling om at han/hun må gå til baren. Systemet går også motsatt vei om nødvendig.

Gjennom en slik kommunikasjon så unngår man at det oppstår panikk. Det blir gitt rask beskjed og man får mye hurtigere respons. I mange tilfeller er tid essensiell når det oppstår situasjoner. Raskere respons forebygger situasjoner helt og redusere skadeomfanget i mange tilfeller.

Bistand der man trenger det

Pagersystemet kan være avgjørende i krisesituasjoner, men det er også en fin måte å kommunisere at man har behov for bistand. Veldig ofte er det små ting man trenger bistand til og det er veldig fint med et kommunikasjonsverktøy som gir kjapp respons.

Ta kontakt og finn din løsning

Det finnes mange ulike pagersystem for å kommunisere mellom ulike avdelinger på utesteder, hotell og restauranter. Ta kontakt med oss for å høre hvilke løsninger vi har til ditt behov.