Om oss

PSS Securitas

PSS Securitas er en av de største leverandørene av sikkerhetstjenester og ordensvakter i Norge. Det ble helt naturlig for oss å være involvert i leveransene av teknikk. Gode løsninger som ivaretar sikkerhet har alltid vært vår styrke. Vi har mye kunnskap om området og vår kunnskap kommer deg til gode når du skal velge hvilken løsning som er best for din bedrift.

DSC_3476a-1920

Dyktige fagfolk

Leif A. Lier er ansvarlig for PSS Securitas Teknikk. Leif har mange års erfaring med å finne gode og riktige løsninger. Vi satser stort innen teknikk. Det er en klar vekststrategi for oss å kunne tilby nye og eksisterende kunder gode løsninger innen kameraovervåkning og tilsvarende produkter. Våre kunder skal kunne få sine løsninger på produkt og tjeneste levert fra samme gode kvalitetsleverandør.

Riktig løsning til ditt behov

Det gjelder å finne gode systemer som sammen med et godt vakthold sørger for at menneskene og verdiene er sikret på en best mulig måte. Noen ganger er det viktig å ha forebyggende tiltak, mens det andre ganger er viktig at man har mulighet for å kunne se på opptak i ettertid. Våre medarbeidere er dyktige på både valg av løsninger, montering og bruk av løsningene.

Vi tar alltid ansvar for din trygghet

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS. Selskapet arbeider innen flere segmenter. Blant våre største segmenter finner vi:

Vi har for tiden over 2.000 ordensvakter over hele Norge. Vårt hovedkontor er i Stavanger og ellers er vi lokalisert i 16 ulike avdelingskontor.

Våre verdier

PSS Securitas sin logo symboliserer våre tre grunnleggende verdier: ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet. Verdiene fungerer som en rettesnor for alle våre ansatte, og er noe av det viktigste vi ser etter når nye medarbeidere rekrutteres.

  • Ærlighet innebærer at vi er pålitelige og oppriktige i det vi gjør. Kundene våre viser oss tillit, og den må hver enkelt av oss vise at vi er verdig. Ved å være ærlige fremstår vi med høy integritet overfor omgivelser, kunde og samfunn.
  • Vaktsomhet betyr at vi er profesjonelle med en påpasselighet og et generelt årvåkent blikk. Med vår vaktsomhet ivaretar vi alltid vår egen og andres trygghet, som er det viktigste i en sikkerhetsleveranse.
  • Hjelpsomhet betyr å gi en hjelpende hånd og yte service utover det som er forventet. Vi hjelper alltid til i situasjoner der det er naturlig å hjelpe, enten det er kunder, kolleger eller andre som har behov for hjelp.