Befaring

Gratis befaring

Har du behov for overvåkningsutstyr, men usikker på hva du trenger? En av våre dyktige ansatte kommer ut til din lokasjon. Da kan vi enkelt forstå dine behov og ønsker, samt se hva som egner seg hos dere. Fortell oss hva du ønsker å se og når du ønsker å se det, så fikser vi resten.

Gjennom befaring får du treffe menneskene og kompetansen i PSS Securitas. Vi er erfarne og den erfaringen skal komme deg som kunde til gode. Vi er som regel tilgjengelig for å dra på befaring og gi deg et konkret tilbud på det som du trenger.

Første del av befaringen er å kartlegge hva du ønsker å oppnå. Deretter finner vi løsningene som gir det det du ønsker. Her finnes det mange alternativer og vi kjenner dem. Det betyr at vi kan guide deg igjennom og komme med det beste alternativet for deg. Du får også et pristilbud på hva det vil koste.

En befaring koster ingenting og tilbudet er uforpliktende. Dersom du vurderer å gå til anskaffelse av overvåkingsutstyr eller pagersystem/internkommunikasjon system er det bare å ta kontakt for å booke en befaring.